Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În perioada 9-13 septembrie 2020, în judeţul Neamţ au avut loc ,,Campionatele Naționale de Orientare în Alergare”, ediția 2020, ocazie cu care 210 concurenți legitimați la 28 de cluburi din țară au luat startul în diferite probe și la diferite categorii de vârstă. Competiția s-a desfășurat în trei localități diferite, respectiv, în Ștefan cel Mare, Sagna și municipiul Roman.

Potrivit DJST Neamţ, ziua de joi, 10 septembrie, a fost rezervată probei de medie distanță. S-a alergat pe un traseu în pădurea din preajma comunei Ștefan cel Mare. Caravana s-a mutat apoi la Sagna pentru proba de lungă distanță, programată pentru vineri, 11 septembrie 2020 în satul Vulpănești, și pentru proba de ștafetă, care s-a desfășurat sâmbătă, 12 septembrie 2020, la Vulpășești, Sagna. Ultima zi de concurs a fost duminică, 13 septembrie 2020, proba de sprint urban respectând traseul ales de organizatori pe raza Municipiului Roman. Conform regulamentului, un campion într-o probă individuală nu se poate desemna decât dacă sunt înscriși minimum patru participanți de la trei cluburi diferite. Titlul de campion național, pentru ștafetă, s-a acordat dacă au luat startul minimum trei ștafete de la cel puţin trei cluburi sportive şi/sau selecţionate din judeţe diferite.

Totodată, în cadrul acestei întreceri găzduite de județul Neamț au fost câteva ”cifre” interesante. Proba cu cei mai mulți concurenți care au luat startul a fost cea masculină la categoria ”21 de ani”, lista cuprinzând 24 de nume. Clubul cu cei mai mulți concurenți prezenți la întrecere a fost CS Știința Electro Sistem Baia Mare, cu 27 de sportivi, iar CS TranSilva Cluj Napoca se poate lăuda cu 14 titluri naționale adjudecate, din care 6 la ”lungă distanță”, 5 la ”medie distanță”, 2 la ”sprint urban” și unul la ”ștafetă”.

Citiţi continuarea articolului pe Jurnal FM.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here