Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În data de 14 septembrie, în faţa sediului M.A.I a avut loc un eveniment dedicat Zilei Pompierilor din România. În acest context, Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela a acordat dinstincţia „Emblema de onoare a IGSU” pompierilor care au obţinut rezultate remarcabile în activitate, fiind un real sprijin pentru comunitatea din care fac parte.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava”al Județului Neamț a fost premiat plutonierul adjutant Mihăiluc Constantin.

Potrivit ISU Neamţ, subofiţerul este încadrat pe funcţia de comandant de echipaj şi conducător autospeciale la Garda de intervenţie nr. 1 Târgu Neamţ, îndeplinind şi atribuţii de ajutor şef tură de serviciu. A participat şi a condus acţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiilor, salvarea persoanelor şi bunurilor materiale, pe timpul manifestării fenomenelor meteo periculoase, precum şi pentru acordarea primului ajutor calificat.

,,A dat dovadă de responsabilitate şi implicare, îndeplinind la un standard ridicat toate sarcinile şi misiunile încredinţate, pe funcţia de comandant de echipaj şi conducător autospeciale de lucru cu apă şi spumă, autoscară de intervenţie şi salvare de la înălţime, autocamion de intervenţie, cât şi pe funcţia de paramedic pe ambulanţa SMURD din cadrul subunităţii“, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

Citiţi continuarea articolului pe Jurnal FM.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here