Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Un tânăr din localitatea Vânători este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

La data de 5 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizaţi de către o minoră de 15 de ani, din Vânători, cu privire la izbucnirea unui conflict spontan între mai multe persoane.

Potrivit Poliţiei Neamţ, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că, pe fondul consumului de alcool, la locuința unui bărbat de 50 de ani, a izbucnit un scandal spontan între acesta și soția sa, bărbatul distrugând mai multe bunuri.

Pentru aplanarea conflictului, ar fi intervenit alte trei persoane cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din proximitatea locuinței, moment în care, nemulțumită de prezența acestora în incinta locuinței, o minoră de 15 ani, a sesizat organele de poliție prin SNUAU 112.

La scurt timp, tânărul de 28 de ani, ar fi luat în mână un obiect tăietor înțepător cu intenția de a se îndrepta împotriva polițiștilor, fapt pentru care a fost somat să înceteze acțiunea agresivă. Întrucât acesta nu s-a supus somației, a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, moment în care persoanele implicate în conflict au fugit către locuințele acestora.

Citiţi continuarea articolului pe Jurnal FM.

foto cu caracter ilustrativ
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here