Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Cristian Sauciuc – Președinte al Organizației PMP Piatra Neamț

PMP Piatra-Neamț
 „Vineri, 04.10.2019, au avut loc alegeri interne în cadrul organizației PMP Piatra Neamț în prezența a 184 de membri ai organizației locale. Dl Cristian Sauciuc a fost ales președinte al organizației PMP Piatra Neamț.”
Dl  Cristian Sauciuc  a  fost  invitat la Jurnalul FM în iulie 2020.
Cristian Sauciuc - Președinte al Organizației PMP Piatra Neamț
Ciprian Solomon: – „Aici, la interviurile Jurnal FM, încercăm să cunoaștem omul din spatele funcției și după, încet, o să ne deplasăm și către funcția din spatele omului”.
  Dl Cristian  Sauciuc:-  „Sunt un tip normal, sunt căsătorit, am doi copii. Am lucrat până în 2017 în privat, în 2016 am intrat în Consiliul Local. Mai apoi, din 2017 în august am fost, sunt director la S.C. Salubritas S.A., firma Consiliului Local Piatra Neamț. Trebuie să mai schimbăm utilajele. Mi-ar plăcea ca toate să se facă mecanizat. Venind din mediul privat, eu știu foarte bine că nu trebuie să stai într-un client sau doi. Clientul nostru principal este Primăria Piatra Neamț. Ducându-mă către terți, societatea își permite să facă și investiții. Pentru  ca  orașul  să  fie  mai  curat,  mai  îngrijit.  Trebuie făcut apel la cetățeni să înțeleagă că e orașul în care trăim cu toții, toată lumea și copiii lor și să-i învețe pe aceștia să fie mai responsabili.
  Aș lua cele mai mai puternice, cele mai frumoase orașe din România și aș face un schimb de experiență timp de o săptămână. Aș lua directorii din Consiliul Județean, din Consiliul Local, societățile Consiliului Local, societățile CJ.   E destul măcar să îți faci o idee. Când cauți ajutor, toată lumea vrea să te ajute, asta cu siguranță mai ales că vrei să faci ceva bun. Dacă ei pot,  cu siguranță și aici se poate.
  Noi, Partidul Mișcarea Populară, împreună cu colegii din birou  am început  să pregătim niște proiecte, am discutat despre cartodrom, proiectul „apa caldă în școli”, deschiderea terenurilor de sport la școli. Mie nu mi se pare normal să escaladăm niște garduri spre un teren de sport, cum nu mi se pare normal că în orașul Piatra Neamț să existe  un singur coș de baschet care e la tabereși din punctul meu de vedere ar trebui să existe un coș de baschet în fiecare  cartier al orașului. Pe 5 metri pătrați de beton, un coș de baschet.
Rog toate partidele și toți candidații să încerce să vină cu proiecte sustenabile și proiecte care se pot face. Proiectele nu se pot face de astăzi pe mâine, iar în momentul când faci un proiect să vezi și de unde iei fondurile. Lipsesc fondurile suficiente, pentru a dezvolta acest oraș,  pentru că ar trebui investiți foarte mulți bani. Sunt niște proiecte europene pe care candidatul nostru la primărie, Bogdan Gavrilescu și viceprimarul orașului Piatra Neamț s-a bătut să le facă.
Pe partea de meritocrație?– E posibil să fie și mai rău. Da, din cauză că nu ne implicăm.
Dezinsecția și dezinfecția o facem cu substanțe care sunt agreate de DSP.  O să facem două, anul ăsta, una în iulie și una pe sfârșitul lui septembrie. Lumea să stea liniștită, substanțele nu fac rău nici la animalele de companie, nici cetățenilor.
Eu fiind și la salubrizare, ocupându-mă de dezinfecție și dezinsecție sper să pot face o curățenie prin politica asta la nivel de județ”.
Ciprian Solomon: – „Despre  alegeri?”
Ciprian Sauciuc: – „Cum o să  facem campanie? Noi o să încercăm să ieșim și în grupuri restrânse,  eu sper să putem discuta cu cetățenii. Asta e cea mai bună oglindă, cetățeanul este oglinda politicianului.
E foarte important să fii cinstit cu omul. Că omul nu se supără. Se supără dacă îi spui că îi faci și nu îi faci. Asta e marea problemă pentru toate partidele, că oamenii sunt supărați pe clasa politică. Am intrat în politică ca să nu-mi împing copiii să plece în străinătate. Am intrat în politică ca să pot oferi copiilor mei o șansă la ei în țară, o șansă prin învățământ, ei să învețe și să-și găsească un loc de muncă aici.
Din păcate, mulți preferă să plece în afară, nu aș vrea ca cetățenii orașului Piatra Neamț să mai gândească așa, să nu plece în Italia sau Germania să muncească și noi să aducem coreeni să muncească pe salarii pe care ar munci și ai noștri.
Ca  cetățean  al  orașului,  vin  cu  un  apel  către  cetățenii care  au  trecut  prin  infecția  cu Covid-19. Sunt 37 de cazuri de covid astăzi. Cu ajutorul prietenului Bogdan Gavrilescu, avem un aparat care ia plasmă de la cetățenii care au fost îmbolnăviți și s-au vindecat. Din păcate, lumea nu prea vrea să meargă să doneze. Vreau să fac un apel să se gândească la cei care sunt bolnavi, cetățenii care pot să facă genul ăsta de donație și cu ajutorul lui Dumnezeu sper să putem scăpa de acest virus, care devine din ce în ce mai periculos.
În  următorul mandat cu toți implicați, indiferent de culoare politică, să facem ceva bun pentru cetățenii acestui oraș”.
 Bogdan Gavrilescu a anunțaț în cadrul unui conferințe de presă, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. „Pe lângă funcția de președinte al organizației PMP Piatra-Neamț, Cristian Sauciuc este candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Este decizie pe care am luat-o împreună cu colegii. Am considerat că este omul care poate să ducă în acest an destul de încercat, bătăliile pentru partid, pentru toți cei care îl susținem. Sper să obţină un rezultat bun.”

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here