Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Ionel Arsene: ,,Lăsați-ne să ne comemorăm morții, să ne trăim bucuriile și sărbătorile așa cum ne sunt obiceiurile, să ne tăiem mieii de Paște și porcii de Crăciun așa cum ne spune tradiția românească!”

,,De la o zi la alta, iese la iveală tot mai bine strategia guvernamentală a peneliștilor de a conduce România. Programul de guvernare liberal este evident acum că se bazează pe susținerea bugetului, din amenzile aplicate românilor. De parcă nu au fost de ajuns frânele puse țăranilor la tăierea porcilor de Crăciun, amenzile date zilnic pentru nerespectarea ordonanțelor militare sau mai nou, dacă nu e precizată ora de deplasare în declarație, programul #PNL continuă cu pregătirea amenzilor pentru crescătorii de miei!

Ciobanii sunt constrânși de norme și reguli pentru sacrificarea mieilor de Paște. La stână, ciobanii sunt obligați să aibă apă caldă, apă rece potabilă, recipient etanș colectare sânge, cutie inox cu posibilitate de sterilizare, linie aeriană pentru asomare, asomator, echipament de protecție pentru operator-măcelar-calificare, certificate de competență profesională, echipament de protecție complet operator.

Întreb, cât e amenda? 50 – 100 de milioane? Guvern liberal, din amenzi faceți voi bugetul? Asta e ceea ce ați promis românilor? Nu vreți și raze X, un aparat Roentgen, mediu spațial aseptic?

Continuarea o puteți citi AICI.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here