Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Campania umanitară ,,Donează şi salvează!”, în plină desfăşurare

Începând cu data de 25 martie 2020, la inițiativa părintelui director Petru Munteanu, Fundaţia Împreună pentru Solidaritate Socială derulează campania umanitară „Donează și salvează!”. În comuna Săvineşti, o echipă formată din voluntari le vine în ajutor persoanelor vârstnice singure, care au nevoie de sprijin, prin asigurarea unei mese de prânz și chiar celor în putere, dar care au o situație financiară precară.

Astfel, sunt distribuite zilnic câte 100 de porții de mâncare persoanelor vulnerabile, bolnavi cronici, bătrâni izolați, familii numeroase de pe raza comunei Săvinești.

 

La nivelul comunei Săvinești, acțiunea a continuat și astăzi, bunicii și nepoții, sau familiile monoparentale cu mulți copii au fost în atenția voluntarilor fundației, oferindu-le și astăzi o masă de prânz.

 

,,Parohia Sf. Nicolae din Zănești, prin părintele paroh Alexandru Cristinel Munteanu, s-a alăturat acestui demers umanitar și prin sprijinul primăriei comunei Zănești au fost vizitate, astăzi, 27 martie 2020, mai multe familii aflate în dificultate socială și nu numai. Au fost împărțite 50 de porții de mâncare, aducând astfel o rază de lumină pe chipurile brădate de tristețe.

 

Nu ne oprim aici, campania se va desfășura zilnic, iar de zilele următoare vom fi alături și de membrii vulnerabili social de pe raza orașului Roznov.”, potrivit celor din cadrul Fundaţiei Împreună pentru Solidaritate Socială.

 

Voluntarii poartă măști de protecție și mănuși de unică folosință, astfel încât să nu existe niciun risc pentru ei sau pentru persoanele pe care le vizitează.

 

Mai multe detalii puteţi găsi AICI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here