Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

A fost lansată campania umanitară ,,Donează şi salvează!”, la Săvineşti

Oamenii aflaţi în situaţii grele au nevoie mare de susţinere, fie ea morală sau materială. Un cuvânt bun, spus la momentul potrivit, poate schimba viziunea unui om aflat în impas. Dacă oferi cu bucurie, fie chiar şi un zâmbet sau o vorbă frumoasă, poţi face un om să capete încrederea că lucrurile se vor îndrepta.

Fundaţia Împreună pentru Solidaritate Socială derulează campania umanitară ,,Donează şi salvează!”. La inițiativa părintelui Petru Munteanu din Săvineşti, o echipă formată din voluntari, le vine în ajutor persoanelor vârstnice singure, care au nevoie de sprijin, prin asigurarea unei mese de prânz și chiar celor în putere, dar care au o situație financiară precară.

foto: Fundaţia Împreună pentru Solidaritate Socială

Miercuri, 25 martie, prin inițiativele părintelui director Petru Munteanu, echipa Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială a desfășurat prima acțiune social-filantropică – „Să stăm împreună la masă!”, din cadrul campaniei „Donează și salvează!”.

Solidaritatea Socială este cel mai nobil act care definește calitatea umană. În termenii bisericii are denumirea de filantropie creștină sau iubire milostivă. Vom continua acest proiect, dorim să asigurăm familiilor vulnerabile din punct de vedere financiar, bolnavilor cronici, familiilor monoparentale, familiilor cu mulți copii o masă de prânz gratuită. Anticipăm că numărul de porții va ajunge la 500 pe zi. Apelăm la persoanele care doresc să susțină acest proiect, să sune sau să trimită mesaj, la asistentul nostru social la numărul de telefon 0740 099 233 – Bianca Bețoaea sau la 0743 036 335 – Corina Băhneanu”, a precizat inițiatorul Campaniei „Donează și salvează!”, părintele Petru Munteanu.

 

,,Dacă doriți să vă implicați și să ajutați comunitatea săvineșteană și nu numai, nu ezitați să ne contactați: 0740 099 233 – Bianca Bețoaea şi 0743 036 335 – Corina Băhneanu”, transmit membrii Fundaţiei.
Mai multe informaţii despre această campanie umanitară puteţi citi AICI.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here