Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Măsuri de ultimă oră: zborurile din și către Italia vor fi suspendate, de teama coronavirusului

Duminică, 8 martie 2020, la sediul MAI, a avut loc o conferință de presă susținută de Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode,  Ministrul Sănătății, Victor Costache și Secretarul de stat, sef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat. Aceștia au comunicat deciziile luate în urma ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență. Astfel, de teama coronavirusului, Guvernul a decis suspendarea zborurilor din și către Italia, până pe data de 23 martie 2020.

,,Se aprobă suspendarea zborurilor spre Itallia şi către Italia pe toate aeroporturile din România, începând din 9 martie şi până în data de 23 martie 2020. Operatorii aerieni au obligaţia de a comunica cetăţenilor români care se vor îmbarca din Italia, China, Iran, Coreea de Sud în România cu escală, faptul că vor intra în carantină pe teritoriul României şi îşi vor asuma această responsabilitate prin semnarea unei declarații, vor completa o declaraţie pe proprie răspundere la îmbarcarea pe aeronavă.″⁣, a transmis Ministrul Marcel Vela.

Pentru cei care au plătite deja biletele, aceștia asigură că banii vor fi returnaţi. Această măsură va rămâne în vigoare cel puţin până la data de 23 martie 2020.

 

foto cu caracter ilustrativ
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here