Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Încep pregătirile pentru Târgul de Paște de la Roman

Autoritățile locale romașcane vor începe pregătirile pentru Târgul de Paște care se va desfășura în perioada 9 – 18 aprilie 2020. Potrivit edilului-șef, vor fi amplasate 18 căsuțe în parcarea din Piața Roman Vodă, spre Muzeul de Artă. Anul acesta vor fi amenajate și două zone de ateliere cu spații de încondeiat ouă, sculptură în lemn, obiecte de sticlă, ceramică, icoane pictate, felicitări de Paște și o zonă dedicată copiilor cu activități recreative și de divertisment.

 

foto cu caracter ilustrativ

 

,,Facem primele pregătiri pentru târgul de Paște, prin care ne dorim să intrăm în cea mai mare sărbătoare a creștinătății cu acțiuni care să fie potrivite. Și, tocmai pentru că vorbim de un eveniment care să ne aducă mai aproape de cele sfinte, vreau ca desfășurarea activităților de comerț să evolueze spre acest spirit.

 

Ne dorim să atragem la acest târg producători autohtoni, să-i încurajăm pe cei care păstrează tradițiile și să îndepărtăm comercianții de chilipiruri de prost gust, plasticele, tarabele neîngrijite, să facem din acest târg un spațiu de relaționare și de încărcare pozitivă.

 

Cele 18 căsuțe vor fi amplasate în parcarea din Piața Roman Vodă – spre Muzeul de Artă, ca să degrevăm trotuarul de pe centru. Căsuțele pentru comerț vor fi închiriate doar către cei care au mărfuri specifice târgului, au casă de marcat și nu le vom permite expunerea mărfurilor în afara căsuțelor. Un alt element de noutate este acela că ne dorim crearea a două zone de ateliere – cu spații de încondeiat ouă, sculptură în lemn, obiecte de sticlă, ceramică, icoane pictate, felicitări de Paște și o zonă dedicată copiilor cu activități recreative și de divertisment – ateliere de creație cu accesorii din fetru, mărgele și paiete colorate, ateliere de decorat și încondeiat ouă de Paște, ateliere de realizat coșuri de răchită ornate, ateliere origami, atelier de lumânări, ateliere de creație (colaje, desen, pictură, iepuri de marțipan, coșulețe pascale).

Aștept, la finalul târgului, să-mi transmiteți opiniile dumneavoastră și, de la ediție la ediție, să facem evenimente și mai frumoase pentru orașul nostru.”, informează primarul Lucian Micu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here