Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Locurile de joacă din Piatra Neamț vor fi supravegheate de camere video

 

În ultima perioadă, unele spații de joacă din Piatra Neamț au fost vandalizate, astfel încât Primăria Piatra-Neamț a înaintat o plângere la Poliția Municipiului pentru a stabili cu exactitate, dacă aceste locuri de joacă sunt distruse sau nu, în mod intenționat. Mai mult decât atât, edilul-șef anunță că în perioada imediat următoare, vor fi montate camere de supraveghere video la toate spațiile de joacă din oraș.

 

foto arhivă

,,Este de neconceput ca cineva să se coboare la nivelul la care să afecteze siguranța și sănătatea copiilor, dând dovadă de lașitate și un cinism ieșit din comun, crezând că va câștiga capital electoral printr-o metodă atât de josnică.

 

Sunt motive întemeiate, susținute de probe, pentru a bănui că există o mare probabilitate ca unele locuri de joacă din Piatra Neamț să fie distruse în mod intenționat.

 

Teoretic nu a început campania electorală, dar se pare că unii au început lupta politică prin metode care depășesc orice imaginație. Dacă se va confirma distrugerea intenționată a unor echipamente de joacă din oraș în scop electoral, înseamnă că unii adversari politici au întrecut orice limită. Ultimul caz de acest gen s-a petrecut chiar săptămâna trecută, când un loc de joacă a fost distrus intenționat, iar la scurt timp subiectul a fost transmis către o publicație online, care l-a preluat fără să facă o documentare și l-a mediatizat opinând că municipalitatea nu întreține într-un mod corespunzător spațiile de joacă.

În perioada imediat următoare vor fi montate camere de supraveghere video la toate locurile de joacă din oraș.”, transmite primarul Dragoș Chitic.

În ceea ce privește locurile de joacă lucrurile sunt cât se poate de serioase, pentru că siguranța copiilor este pe primul plan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here