Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Concursul local ”Romanul, curat şi verde” a ajuns la ediția a XI-a

În perioada 16 martie – 17 aprilie 2020, în municipiul Roman se va desfășura cea de-a XI-a ediție a concursului anual de curăţenie de primăvară adresat tuturor romaşcanilor.

Anul trecut s-au înscris 23 de participanţi, aceștia fiind premiați cu ocazia Zilelor Municipiului Roman.

 

foto cu caracter ilustrativ

”Romanul, curat şi verde” este tema generică sub care se vor desfăşura activităţile de ecologizare şi înfrumuseţare a municipiului. Competiția de curăţenie va începe pe 16 martie, înscrierile putând să se facă doar în perioada 2 martie – 13 martie 2020.

 

Potrivit Primăriei Roman, la concurs se pot înscrie toţi romaşcanii, indiferent de vârstă, grupurile ţintă fiind: instituţiile de învăţământ (grădiniţe, şcoli, licee şi alte instituţii educaţionale), asociaţiile de proprietari, organizaţiile şi asociaţiile non-profit, operatorii econo-mici, instituţiile publice şi persoanele fizice.

 

,,La fel ca și în casele noastre, ne place curățenia. Și Romanul este parte din casa noastră, de aceea cred că toți cei care păstrează curățenia și toți cei care se implică pentru a îmbunătăți calitatea vieții din comunitatea noastră sunt de apreciat și le mulțumesc pentru grija manifestată. Împreună, putem face multe lucruri frumoase pentru orașul în care locuim. Scopul acestei competiții este salubrizarea și înfrumusețarea cât mai multor spații municipiu, zonele verzi, părculeţele de joacă, aleile dintre blocuri, parcările, platformele gospodăreşti, căi de circulaţie rutieră şi pietonală, grădini şi balcoane. Fiecare spațiu verde modernizat, fiecare zonă îngrijită, fiecare teren fără deșeuri ne ajută să facem din Romanul nostru o ”casă” curată, primitoare și un loc unde natura să fie protejată și încurajată să ne ofere toate beneficiile ei”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

Înscrierea la concurs se poate face printr-un e-mail, trimis la adresa me-diu@primariaroman.ro, sau personal, prin completarea unei cereri tip care se găseşte la Biroul Unic al Primăriei municipiului Roman sau care poate fi descărcată de pe site-ul Primăriei municipiului Roman – www.primariaroman.ro, secţiunea Servicii publice – Mediu.

 

,,Pentru anul acesta, premiile oferite de administrația publică locală pentru toți cei implicați în competiția de înfrumusețare a orașului vor consta în vouchere de cumpărături, astfel încât fiecare câștigător să-și poată achiziționa uneltele, echipamentele și materialul săditor, care să-l ajute, pe viitor, să mențină curățenia și să întrețină spațiile verzi.”, informeazpă reprezentanții Primăriei Roman.

 

Mai multe detalii puteți găsi AICI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here