Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Weekend cu șoferi beți și fără permis pe drumurile publice din județ

Mai mulți șoferi din Neamț au fost prinși în weekend, de oamenii legii, conducând sub influența alcoolului la volan sau fără a avea pemis de conducere. Astfel, la data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat un bărbat de 33 de ani, din Cîndești în timp ce conducea un autoturism pe DJ 159 C, în localitate.

 

foto cu caracter ilustrativ

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

De asemenea, la data de 29 februarie a.c., un bărbat de 58 de ani, din Piatra Neamț a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Traian fără a poseda permis de conducere.

La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Bârgăuani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 208 G, pe direcția Cîrligi – Piatra Neamț.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

 

În cele trei cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat o femeie, de 34 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Sursa: IPJ Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here