Poliţiştii din Neamţ au desfăşurat o acţiune preventivă pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică

Polițiștii nemțeni actionează, permanent, pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică precum și pentru creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc prin prezenţa activă a poliţiştilor în zonele de risc identificate.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz și cei ai Secției de Poliție Rurală Bicaz au desfășurat o acțiune pe raza orașului și a localităților limitrofe, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică prin prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice și a celor săvârșite cu violență.

 

foto cu caracter ilustrativ

 

,,În acest context, poliţiştii au efectuat verificări și controale de specialitate la 10 societăți economice, au legitimat 95 de persoane și au constatat, în flagrant, o infracţiune.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 2.600 de lei.“, potrivit IPJ Neamţ.

 

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here