Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

(FOTO) Dumnezeu să o ierte! Anca Patriche, directoarea îngrijiri medicale și-a găsit sfârșitul la locul de muncă. Ucisă de o ploaie de lovituri de cuțit

 

Anca Patriche, directoarea de îngrijiri medicale şi asistentă la secţia de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost înjunghiată mortal de către soţul acesteia, în vârstă de 50 ani. Tragedia s-a petrecut astăzi, 10 ianuarie 2020. Autorul faptei este agent de pază la o firmă din Piatra-Neamţ.

 

Aceasta câștigase concursul pentru funcția de director, în urmă cu 2 zile.

 

Anca Daniela Patriche a promovat examenul susținut pe 8 ianuarie 2020, pentru funcția de director de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Asistenta șefă a secției  de Chirurgie a obținut la examen 96,20 de puncte în total, o notă aproape de punctajul maximum, fiind singura candidată.

 

Iată cum s-a petrecut tragedia:

 

,,Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în unitatea medicală din Piatra Neamț a fost înjunghiată o femeie. Din cercetările preliminarii efectuate a reieșit că, un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, și-ar fi înjunghiat mortal soția de 49 de ani. Persoana bănuită de comitarea faptei se află în custodia polițiștilor.

De precizat este faptul că victima nu solicitase ordin de protecție față de acesta. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență. Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. În urma administrării probatoriului, procurorul competent pentru soluționarea cauzei va dispune o măsură preventivă față de cel în cauză. Bărbatul a fost identificat la fața locului de polițiști. Colegii l-au imobilizat și condus la sediul poliției.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here