Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Femeie intoxicată cu fum și alte persoane evacuate, în urma unui incendiu la un apartament de bloc din Piatra Neamț

În această dimineață (în jurul orei 5:00), prin apel la serviciul ,,112” pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament dintr-un bloc de locuințe din strada Aleea Plaiului din municipiul Piatra Neamț.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Neamț, locatarii blocului s-au autoevacuat. Proprietara, în vârstă de 91 de ani, a fost intoxicată cu fum. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, dar a refuzat transportul la spital.

foto cu caracter ilustrativ

Pompierii s-au deplasat la locul indicat cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

,,Incendiul se manifesta la nivelul unei camere a apartamentului. Deoarece casa scării era inundată de fum, pompierii au folosit motoventilatorul pentru evacuarea fumului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare aprinsă nesupravegheată). Pompierii au găsit o sumă importantă de bani pe care au predat-o proprietarei în prezența unui echipaj de poliție, aflat la locul intervenției”, a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Militarii au stins incendiul în urma căruia au ars: tâmplăria ferestrei, mobilierul, obiecte de îmbrăcăminte, ustensile de bucătărie și materiale combustibile ce erau depozitate în încăpere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here