Municipiul Piatra-Neamţ participă la Târgul de Turism al României

În perioada 14 – 17 noiembrie 2019, la Romexpo, în București, se derulează Târgul de Turism al României, fiind cea mai importantă manifestare naţională din industria turismului. Și în această ediție, municipiul Piatra Neamț este prezent la această manifestare.

sursă foto: facebook, municipiul Piatra Neamț

Târgul de Turism al României este dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât și zonelor turistice din România prin intermediul Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism și Oficiilor de Turism.

 

,,Participarea constantă a Municipiului Piatra-Neamţ la Târgurile de Turism a jucat un rol important în creşterea numărului de turişti care au vizitat oraşul nostru. Vorbim de o creştere, în ultimul an, cu 17.3 % a numărului de turişti, de la 54.953 – în 2017, la 64.469 – în 2018. Prin intermediul departamentului de promovare turistică am lansat invitația tuturor agenților economici din turism din Piatra-Neamț de a fi prezenți la această ediție cu ofertele lor de Sărbători și toți cei care au dorit au expuse materialele de promovare în cadrul standului” a declarat primarul Dragoș Chitic, prezent la deschiderea evenimentului.

 

Potrivit municipalității pietrene, Primăria Piatra-Neamț promovează la această ediție a târgului oferta de iarnă, respectiv opțiunile pe care le au cei care doresc să practice schiul, informații despre telegondola, pârtia de schi și posibilitățile de cazare.

De asemenea, sunt promovate ofertele agenților economici din turism pentru Sărbătorile de Iarnă la Piatra-Neamț, cât și evenimentele ce vor avea loc în această perioadă.

 

foto: facebook, municipiul Piatra Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here