Au improvizat o locuință într-un beci! Tineri din Piatra-Neamț, surprinși de polițiștii locali (FOTO)

Doi tineri cu vârste cuprinse între 21 și și 16 ani au fost depistați de către agenții Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț, că își improvizaseră o locuință într-un beci, pe un teren abandonat de pe strada Fundătura Poiana Teiului din Piatra Neamț.

 

Sursă foto: Poliția Locală Piatra-Neamț

,,C.C.S., de 21 de ani din Piatra Neamț și M.I.A. de 16 ani din Pângărați, au fost depistați duminică, 03.11.2019, de o patrulă a Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică, că își improvizaseră o locuință într-un beci, pe strada Fundătura Poia Teiului, din Piatra Neamț. Cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, iar în urma verificărilor s-a constatat că minora M.I.A. era plecată voluntar de la domiciliu – comuna Pângărați. Au fost anunțați reprezentanții Postului de Poliție Pângărați, însă aceștia au precizat că M.I.A. părăsește frecvent locuința bunicilor, de pe raza comunei”, conform Poliției Locale Piatra-Neamț.

 

Totodată, potrivit sursei citate, în aceeași zi, alți doi minori, care părăsiseră fără bilet de voie Centrul de Plasament ”Ion Creangă”, au fost predați reprezentanților instituției amintite.  Echipajul Poliției Locale a constatat că cei doi plecaseră din centru fără a anunța profesorii supraveghetori și fără a avea bilet de voie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here