Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Legenda continuă! Start la ,,Iarmarocul de Toamnă” din Târgu-Neamț

În perioada 18-20 octombrie 2019, în Parcul Central de lângă Casa Culturii ,,Ion Creangă” din orașul Târgu-Neamț are loc cea de-a V-a ediție a ,,Iarmarocului de toamnă”, eveniment devenit deja tradiție pentru locuitorii orașului.

 

Ca în fiecare an, în cadrul acestei ediții, pe lângă târgul de meșteșugari și producători locali, vor fi și momente artistice. Astfel, sâmbătă, 19 octombrie 2019, între orele 16:00-19:00, atmosfera va fi întreținută de către ansamblurile folclorice ,,Tropoțica” și ,,Plăieșii”, urmând apoi un program de muzică ușoară, alături de artiștii locali.

Duminică, 20 octombrie 2019, între orele 11:30-18:00, în fața publicului vor face spectacol alte ansambluri folclorice, precum „Ținutul Zimbrului”, ,,Ozana” și ,,Nemțenii”. La final, va fi un spectacol de muzică ușoară, oferit de solista Gabriela Secheșan.

Manifestarea este organizată de Primăria orașului Târgu Neamţ, Asociaţia Valea Ozanei, Casa Culturii ,,Ion Creangă”, Centrul pentru Cultură și Arte ,,Carmen Saeculare”, precum și de alte asociații, cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) Neamț.

 

Hai la Iarmaroc!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here