Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Facilități fiscale pentru datornici, la Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț acordă o facilitate fiscală importantă debitorilor care au o creanţă de natură fiscală datorată la bugetul local al Municipiului Piatra-Neamţ, respectiv anularea penalităţilor de întârziere pentru obligaţiile fiscale restante la 31.12.2018 datorate către bugetele locale.

Măsura reprezintă un sprijin pentru debitorii aflaţi în această situaţie, o stimulare a conformării voluntare a contribuabililor la plata obligaţiilor fiscale, dar şi o soluţie pentru maximizarea încasărilor bugetare. 

 

foto ilustrativ

 

Măsura a mai fost aplicată, într-o formă mai restrictivă, în urmă cu doi ani, când s-a bucurat de un real succes. De aceea, invit contribuabilii care au înregistrate, la sfârşitul anului 2018, datorii la bugetul local, să profite de această facilitate fiscală şi să-şi rezolve problema debitelor restante economisind sume importante de bani”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

 

Această măsură este permisă de prevederile O.G. nr. 6/2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale. Mai multe informații despre condițiile pentru a beneficia de această facilitate, AICI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here