Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Jandarm nemțean, salvator și în timpul liber (FOTO)

Luni, 23 septembrie, un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc pe strada Orhei din municipiul Piatra-Neamț. O femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni. În timp ce se îndrepta cu mașina spre casă, plutonierul major Iulian Aionesei a intervenit la accident, reușind să mențină victima în stare de conștiență până la sosirea echipajului medical. 

sursă foto: facebook, Jandarmeria Neamț

,,Iulian lucrează de 12 ani în cadrul Jandarmeriei Neamț și de-a lungul timpului s-a confruntat cu situații limită atât în timpul intervențiilor la diferite solicitări cât și în timpul liber, cărora le-a făcut față cu brio. Ieri, în timp ce se îndrepta cu mașina spre casă, în fața sa o femeie a fost accidentată chiar pe trecerea pentru pietoni.

A coborât din mașină și ajuns lângă victimă, a reușit să o mențină în stare de conștiență, comunicând în permanență cu aceasta până la sosirea echipajului medical.
Colegul nostru, plutonier major Iulian Aionesei a dat dovadă încă o dată de spirit civic așa cum a făcut-o nu de puține ori până acum”, este mesajul transmis de Jandarmeria Neamț.

Jandarmeria Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here