Podul de la Preluca avariat de un TIR (FOTO)

Știre în curs de actualizare…

Un accident rutier s-a produs mai devreme (11 septembrie 2019) pe podul de la Preluca, pe ruta Piatra-Neamț-Bicaz. 

La fața locului se deplasează echipajele de intervenție. Poliția urmează să stabilească împrejurările și cauzele exacte producerii accidentului rutier.

,,Accidentul s-a produs prin deraparea unei autobasculante pe partea dreaptă (sensul de mers spre Piatra Neamț), fără victime omenești, ci doar cu distrugeri materiale ale elementelor de infrastructură (bordură și parapet pietonal). Circulația este restricționată pe un sens, până la efectuarea măsurătorilor de către Poliție și tractarea autobasculantei în afara părții carosabile”, potrivit celor de la DRDP Iași.

 

UPDATE:

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamţ a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, de 32 de ani, din Buzău, conducea un ansamblu de vehicule pe DN 15, pe un pod din localitatea Pângărați, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu parapetul de protecţie aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here