Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

,,Fă-i un cadou orașului de ziua lui”, campanie caritabilă la Târgu-Neamț

În perioada 6-8 septembrie 2019, în intervalul orar 13-17, Direcția de Asistență Socială (D.A.S) Târgu-Neamț derulează campania caritabilă ,,Fă-i un cadou orașului de ziua lui”. Manifestarea are loc în cadrul Zilelor orașului Târgu-Neamț (ediție dedicată oamenilor locului).

 

 

 

 

,,Doritorii pot dona, în scop caritabil, diverse lucruri precum alimente, dulciuri, haine, încălțăminte și orice alte obiecte, la standul din Parcul de la Casa Culturii. Toate donațiile vor fi distribuite familiilor sau persoanelor cu diferite nevoi, în funcție de fiecare persoană/familie în parte”, transmit organizatorii.

 

Direcția de Asistență Socială  (D.A.S) a orașului Târgu-Neamț este structura specializată în administrarea și acordarea beneficiilor și a serviciilor sociale, cu personalitate juridică înființată în subordinea Consiliului Local al orașului Tîrgu Neamț, ca direcție de asistență socială, cu scopul de a asigura aplicarea politicilor sociale în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor varstnice, persoanelor cu dizabilități, precum și altor persoane, grupuri sau comunități aflate în nevoie socială.

 

FĂ-I ȘI TU UN CADOU ORAȘULUI DE ZIUA LUI!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here