Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Infrastructura pietonală, reabilitată la Roman (FOTO)

În municipiul Roman au început lucrările de reabilitare a peste 43.000 de metri pătrați de trotuare, pe 15 străzi din oraș. Potrivit edilului-șef, au fost depuse proiecte pentru finanțare de la Fondul de Dezvoltare și Investiții pentru reabilitarea trotuarelor de pe alte 59 de străzi și de asfaltarea a încă 40 de străzi (însemnând circa 17,5 kilometri de covor asfaltic nou).

sursă foto: facebook, Lucian Micu, primarul municipiului Roman

,,Una dintre cele mai ample investiții care se derulează în această perioadă este cea de reabilitare a peste 43.000 de metri pătrați de trotuare, pe 15 străzi din oraș.

Lucrările au demarat în această lună, când se reface în totalitate infrastructura pietonală și se pavează trotuarele de pe străzile Primăverii și Sucedava. Sunt prevăzute a fi reabilitate cu pavele trotuarele de pe următoarele străzi: bulevardul Roman Mușat (între bulevardul Republicii și strada Mihai Viteazul),Aviatorilor (între străzile Eternității și Anton Pann), 22 Decembrie, Roman Vodă, Dr. Koch, Eroilor, Parcului, Martir Horia, Primăverii (între bulevardul Republicii și strada Mihai Viteazul), Bogdan Dragoș, Miron Costin (între strada Sucedava și bulevardul Nicolae Bălcescu), Sucedava (între strada Aprodu Arbore și bulevardul Nicolae Bălcescu), Păltiniș (între străzile Miron Costin și Sucedava), Petru Rareș (între străzile Ștefan cel Mare și Miron Costin) și Castanilor (între străzile Miron Costin și Sucedava).

Nu sunt singurele trotuare pe care le avem în vedere pentru a fi modernizate. În luna septembrie, am putea avea un câștigător pentru reabilitarea trotuarului de pe strada Mihai Viteazul, acolo unde așteptăm ca și Consiliul Județean să-și respecte promisiunea de a asfalta strada. Căutăm noi soluții de finanțare pentru a continua să dezvoltăm orașul în care trăim,” transmite Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here