Întâlnire dedicată romașcanilor din diaspora, la Primăria Roman

Primăria municipiului Roman continuă tradiția de a organiza, anual, o întâlnire deschisă cu romașcanii plecați în străinătate. Marți, 20 august 2019, începând cu ora 11.00, în Sala Unirii din cadrul Primăriei Municipiului Roman, va avea loc o întâlnire dedicată romașcanilor din diaspora veniți acasă în vacanță. La această întâlnire va fi prezent și Lucian Micu, primarul municipiului Roman, unde vor fi analizate impresiile și vor fi consemnate sugestiile celor prezenți.

 

sursă foto: facebook, Primăria municipiului Roman

,,Primăria municipiului Roman păstrează bunul obicei ca, anual, în luna august, să organizezeze o înâlnire cu cetățenii care muncesc în străinătate și se află în această perioadă acasă. Alături de primarul Lucian Micu, se vor afla reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Nord Est – ce pot veni cu soluții de finanțare pentru deschiderea de afaceri în România, dar și reprezentanții Re-Patriot – o asociație care se implică activ pentru sprijinirea celor care doresc să se întoarcă acasă, oferind, în același timp, consultanță și ajutor direct din partea românilor care au revenit și au reușit să se dezvolte în sfera antreprenoriatului”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Roman.


Aceste întâlniri sunt organizate anual. Astfel, cei interesați să participe la această întâlnire ce se dorește a fi una bazată pe dialog și identificarea de oportunități sunt rugați să se înscrie la adresa evenimente@primariaroman.ro sau sunt așteptați direct la Primăria municipiului Roman în data de 20 august, ora 11.00, pentru a-și exprima opiniile, dar și așteptările.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here