Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Minora dispărută din Piatra-Neamț, găsită la Dolj (FOTO)

Minora din Piatra-Neamț dispărută la data de 12 august 2019, a fost depistată pe raza localității Breasta din județul Dolj.

Polițiștii au depistat minora DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, în vârstă de 15 ani, din Piatra Neamț, dispărută la data 12 august 2019.

FOTO: IPJ Neamț

Conform IPJ Neamț, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Secției de Poliție Rurală Breasta au depistat minora DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, în vârstă de 15 ani, dispărută la data de 12 august 2019.

Minora a fost depistată pe raza localității Breasta, iar în urma declarațiilor a reieșit că în perioada dispariției nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Reamintim că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 12 august a.c.,  de către un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01.00, fiica sa DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, de 15 de ani, a plecat de domiciliu și nu s-a mai întors.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here