Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

AȚI VĂZUT-O? Minoră de 15 ani, din Piatra-Neamț, dispărută de acasă (FOTO)

Un alt caz de dispariție în Neamț! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării minorei DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, de 15 ani. Aceasta a dispărut de acasă și nu s-a mai întors.

 

 

FOTO: IPJ NEAMȚ

Confrm IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 12 august,  de către un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01.00, fiica sa DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, de 15 de ani, a plecat de domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,65 – 1,70 m, greutate – 50-55 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui-verzi, păr șaten drept și prezintă o cicatrice postoperatorie în zona abdomenului.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un maiou albastru, pantaloni scurți albi, fiind încălţată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here