Alături de ascultători, Ciprian și Dan, realizatorii matinalului „Dimineața între prieteni” s-au bucurat de vizita Alinei Apetrii, profesor de canto, și a Anastasiei Cotîrgășanu, o micuță și talentată elevă.

Anastasia a finalizat clasa a V-a cu rezultate excepționale la învățătură, dar modestă din fire, a omis să ne dezvăluie acest „detaliu”, în schimb doamna Apetrii a avut grijă să ne menționeze acest aspect foarte important pentru Anastasia, un școlar model, care a avut media 10 pe linie.

Pe lângă rezultatele foarte bune la învățătură, Anastasia a câștigat de curând, locul I la un festival pentru copii, la Bașov.

Doamna Apetrii a pecizat ce înseamnă pregătirea pentru un festival și din perspectiva elevul, dar mai ales a profesorului : „Implică multă muncă, multă pasiune și să-ți dorești ca totul să iasă foarte bine de fiecare dată. Toată energia ta pur și simplu să se concentreze așa, cât se poate de mult spre ceea ce vrei să faci, astfel încât totul să iasă foarte bine.”

Sfioasă și puțin emoționată, Anastasia a mărturisit că îți dorește să capete cât mai multă experiență în domeniul muzical și că se vedem cântând toată viața: „Aș vrea să merg la cât mai multe festivaluri și să evoluez mai mult, să câștig experiență, pentru că nu contează premiul, nu contează ce premiu ai luat, contează să ai experiență, să câștigi experiență. Cred că peste ani tot cu muzica în brațe voi fi, pentru că e una dintre pasiunile mele cele mai mari și, nu știu, toată ziua aș sta și aș cânta.

Doamna Alina Apetrii este mereu alături de elevi, la lecții, în culisele festivalurilor, susținându-i și încurajându-i constant pe micii artiști.

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here