Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Elevi din zona Târgu Neamț cu care ne mândrim

 

Luni, 8 iulie 2019, s-au afișat rezultatele înainte de contestații de la Bacalaureat, atât la  centrele de evaluare, cât și pe edu.ro. 

În ceea ce privește zona Târgu Neamț, nu s-a obținut nici o medie de 10 (zece), cea mai mare medie fiind de 9.93. La nivelul județului Neamț, doar 594 de elevi au reușit să obțină un punctaj între 9-9,99.

 

Mihaela Avasilcăi, absolventă a Colegiului Național ,,Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț

 

Acest rezultat frumos a fost obținut de către MIHAELA AVASILCĂI, absolventă a Colegiului Național ,,Ștefan cel Mare” din orașul Târgu Neamț. Aceasta a reușit să obțină nota 10 la disciplina Matematică, 10 la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, cât și 9.80 la Limba și Literatura Română. Aceasta a a fost urmată de către colegele ei, MOVILĂ MARIA-MAGDALENA (9.86), cât și de alte 5 eleve care au reușit să obțină media 9.80.

 

De la Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă”  (CTIC) din Târgu Neamț cel mai mare punctaj a fost obținut de către Iftime AnaMaria (9.63). Cu rezultate frumoase se poate lăuda și Mihaela Apucăloaie (9.81), absolventă a Liceului ,,Vasile Conta” din orașul Târgu Neamț.

Rata de promovare a examenului de Bacalureat 2019 a fost, în judeţul Neamţ, de 68,27%. Din totalul candidaţilor înscrişi (3725), s-au prezentat circa 3558 de elevi.

 

Reamintim că la nivelul județului Neamț, doar trei candidați au reușit să obțină media 10 (zece).

 

Acești trei elevi sunt absolvenți atât de la Colegiul Național ,,Petru Rareș”, cât și de la Colegiul Național ,,Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț.

 

Rezultatele finale, după contestații vor fi afișate sâmbătă, 13 iulie 2019.

 

Felicitări pentru rezultatele obținute!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here