Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Seri excepționale în Municipiul Piatra-Neamț. Festivalul Internațional “Vacanțe Muzicale” s-a închiat (FOTO)

 

Festivalul Internațional “Vacanțe Muzicale la Piatra Neamț” s-a desfășurat începând  de luni, 1 iulie, până sâmbătă 6 iulie, pe platoul Curții Domnești.

Timp de şapte seri, ţinutul Neamţ a fost cuprins de acorduri ale celor mai diverse genuri muzicale precum: simfonic, pop, operă, rock, jazz, muzică veche, corală sau camerală.

De luni, 1 iulie, şi până vineri, 5 iulie, municipiul Piatra-Neamţ a găzduit în cadrul „Vacanţelor” câte două evenimente pe zi: de la ora 19:00 la sala mare a Teatrului Tineretului, şi de la ora 21:00, pe platoul Curţii Domneşti, sub secularul Turn al lui Ştefan cel Mare.

Pietreanca Anda Louise Bogza, solistă a Operei de Stat din Praga a fost protagonista unei seri de operă excepționale, la finalul ediției, sâmbătă 6 iulie. Aceasta a fost însoţită muzical pe scena „Vacanţelor” de orchestra Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, la pupitrul dirijoral aflându-se Adrian Morar.

 

 

,,A fost o nouă ediție de succes și sunt fericit că seară de seară, publicul s-a bucurat de spectacole pe gustul său! 
Felicit Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ pentru buna organizare și desfășurare a acestui proiect, susținut de către Consiliul Județean Neamț!
Datorită experienței frumoase din serile săptămânii trecute, ne simțim obligați să ne pregătim deja de viitoarea ediție!

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături!

Vă promit noi ediții de succes și în anii ce vor veni! Fac tot ce ține de mine pentru derularea de proiecte culturale care au devenit tradiție în județul Neamț. Printre acestea se numără și Festivalul Internațional „Vacanțe Muzicale“! transmite Ionel Arsene, Președintele CJ Neamț.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here