Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În cadrul emisiunii „Radio programul amiezii” de pe frecvențele Jurnal FM a fost prezent nimeni altul decât Costache Lupu, președintele Asociației Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu”, cel care administrează de fapt, baza Hipică „Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamț.

În perioada 18 – 21 iulie se vor desfășura Concursul Internațional de Sărituri peste Obstacole – Cupa TCE 3 Brazi și finala Campionatului Național – criterii, la baza Hipică „Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamț.

Vom avea invitați care s-au anunțat deocamdată din Rusia, Bulgaria, Republica Moldova, Croația și bineînțeles România. S-ar putea, între timp, mai este o săptămână la dispoziție, începând de astăzi, să mai existe și alte echipe care vor dori să participe,  Federația Ecvestră Română a lansat invitații la echipele, de fapt, la federațiile din toată zona centrală a Europei, numai că în această lună sunt foarte multe competiții organizate și în alte țări, cum ar fi în Ungaria, în Germania, în Italia, în Franța și vă dați seama, că sportivii care sunt în jurul acestor țări preferă să participe la întrecerile de acolo și să nu facă atâția kilometri pentru a ajunge în România. Deci, pentru treaba aceasta, Federația Ecvestră Română a făcut eforturi foarte mari pentru a convinge sportivii pe care i-am amintit să participe la această competiție care se organizează la Piatra Neamț.  Este, după părerea noastră, din nou, o încercare pentru organizatori, noi de fiecare dată când am avut competiții și aș vrea să amintesc cu această ocazie că până în prezent, dacă facem excepție, dacă excludem anul acesta, la Piatra Neamț s-au organizat foarte multe competiții  internaționale, un număr de 15 competiții internaționale, care s-au bucurat totdeauna  de un un succes, am spune noi, binemeritat, în care și conducătorii,  tehnicienii, conducătorii de echipă,  arbitrii,  bineînțeles sportivii, au plecat cu o impresie foarte frumoasă de la Piatra Neamț. Având în vedere, de ce să nu recunoaștem, și locurile minunate pe care noi am avut grijă să îi determinăm să le viziteze, să le vadă. Noi avem  foarte multe obiective turistice în județul Neamț. În programul pe care-l facem sportivilor străini vor fi și momente când le vom oferi posibilitatea să viziteze lacul de la Bicaz, eventual Cheile Bicazului, poate chiar și câteva din mănăstirile noastre din zona Târgului Neamț. Deci, în afară de participarea propriu-zisă la întrecerile sportive, noi avem grijă ca să le oferim posibilitatea acestor sportivi care vin, să plece cu o părere frumoasă, cu o impresie frumoasă și să cunoască locurile pitorești ale județului nostru. Deci există, orice concurs internațional reprezintă o posibilitate de a crea și de a promova imaginea locurilor noastre, unde trebuie  să promovăm, cu ocazia acestor concursuri, imaginea municipiului Piatra Neamț,  imaginea județului Neamț și bineînțeles, să arătăm că în România sunt locuri extraordinar de frumoase unde străinii se simt foarte bine. Și bineînțeles, grija noastră numărul unu este să avem în vedere ca aceste patru sau cinci zile cât sportivii străini vor rămâne la Piatra Neamț, să aibă posibilitatea de a vedea cât mai multe lucruri frumoase și bineînțeles să se simtă excelent, ca în anii viitori să-i mai avem din nou aici, la noi, la Piatra Neamț la concursurile pe care de-acum ne dorim să le organizăm”, a relatat Costache Lupu.

 

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here