Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Situația locurilor de joacă în Târgu Neamț (FOTO)

 

De cele mai multe ori auzim despre anumite cazuri în care copiii se accidentează la locurile de joacă, acestea fiind un real pericol pentru cei mici. Drept dovadă, acum două săptămâni un caz de acest tip s-a înregistrat chiar în municipiul Piatra-Neamț. Ulterior, în urma acestui incident, a fost depusă o petiție la CJPC Neamț, primăria fiind amendată cu suma de 20.000 de lei. Cazul de la Piatra-Neamț nu este singurul.

 

Situația locurilor de joacă în orașul Târgu Neamț.

 

Cum stăm cu locurile de joacă în Târgu Neamț?

 

Într-un oraș mic cum este Târgu Neamț, chiar dacă nu sunt foarte multe spații de joacă, putem spune că lucrurile stau ceva mai bine. De-a lungul timpului au fost amenajate și reabilitate mai toate locurile de joacă pentru ca cei mici să se poată bucura și juca în condiții de siguranță. Ce-i drept, unele dintre ele au mai fost vandalizate, dar au fost rapid, reabilitate.

 

 

Spațiul de joacă din Grădina Publică, Parcul Central al orașului pare a fi un loc ideal de petrecere a timpului liber cu copiii. Dar nu este singurul. Mai este și spațiul de joacă din Parcul ,,Ion Creangă”. Aceste spații dispun de sisteme de joacă în conformitate cu standardele europene, dotate cu tobogane din plastic și cu diverse echipamente de joacă precum, leagăne, balansoare etc.

 

 

 

Totuși, mai există și alte spații de joacă care nu arată la fel de bine precum celelalte. Un exemplu de acest tip, ar fi cel de pe strada Codrului, dintre blocuri.

 

 

 

În ceea ce privește locurile de joacă lucrurile sunt cât se poate de serioase, pentru că siguranța copiilor este pe primul plan.

Dacă sesizați alte nereguli sau dețineți informații despre alte spații de joacă în care se pot accidenta cei mici, nu ezitați să ne scrieți pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/Jurnal-de-Neamt- sau, anunțați de îndată Poliția Locală. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here