Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Smaranda Bulaga, tânara care și-a descoperit talentul întâmplător și pe care o inspiră natura (FOTO)

 

Astăzi, 28 iunie, începând cu ora 15:00, la Galeria ERA din Hotelul „Central Plaza” a avut loc Vernisajul Expoziției de Pictură și Grafică a Școlii Populare de Arte din Piatra-Neamț. Cursanții claselor de pictură și grafică au pregătit venisajul expoziției pentru finalul de an școlar.

 

Pe simezele Galeriei ERA, se vor găsi cele mai noi compoziții ale pictorilor amatori îndrumați de artiștii plastici Radu Macavei și Cristian Bistriceanu.

La această expoziție, am întâlnit-o pe Smaranda Bulaga, o tânără în vârstă de 18 ani, proaspătă absolventă a Școlii Populare de Artă și Cultură „Carmen Saeculare” din Piatra-Neamț.

 

Smaranda Bulaga

Smaranda, a început să picteze la vârsta de 14 ani, descoperindu-și talentul întâmplător, înainte de examenele clasei a VIII-a, într-o perioadă de stres, în care, spune ea, a început să deseneze, realizând astfel, că se relaxează și că uită de tot ceea ce este în jur.

A participat în toți acești ani la diferite concursuri, având suștinerea părinților, apropiaților și nu în ultimul rând, a profesorilor.

Nu este atât de greu să participi la concursuri, dar este destul de greu să desenezi” spune tânăra.

O inspiră natura…dar, ii place să deseneze mandale. (Mandala este o diagramă circulară ce păstrează cu rigoare o anumită simetrie care se concentrează cu toată forța asupra unui centru, având ca structură tipică împărțirea suprafeței în patru segmente egale).

 

Nu e greu, dar pentru cei din jur care nu prea înțeleg ceea ce desenez, este greu pentru că sunt foarte multe detalii.

 

Nu are de gând să renunțe să picteze..și bine face!

„Continui să pictez pentru că oamenii din jur apreciază ceea ce eu dezenez și ma încurajează. Cu fiecare desen, sunt apreciată mai mult și învăț de fiecare dată ceva nou.”

 

A participat în acest an la două concursuri din țară, unul la Galați unde a obținut premiul III și unul la Brăila unde a primit premiul special.

 

Îi dorim Smarandei sucees în tot ceea ce face și o viață…colorată!

Pentru iubitorii de Artă, cât și pentru cei interesați, expoziția poate fi vizitată timp de două săptămâni. Accesul publicului este liber.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here