Avarie! Fără apă pe mai multe străzi din Târgu Neamț

Potrivit unui comunicat de presă difuzat de către ApaServ, mai multe străzi din Târgu Neamţ, rămân astăzi, 14 iunie, fără apă potabilă, în urma unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile. Apa va fi sistată în intervalul orar 10:50-15:00.

 

foto ilustrativ

 

,,Pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 14.06.2019, în intervalul orar 10:50-15:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din orașul Târgu Neamt- str. Horia, Cloșca și Crișan, Unirii, Al. Vlahuță, Câmpului și cartier Blebea. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile”, transmit reprezentanții ApaServ.

 

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here