Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Scandal pe o stradă din Târgu Neamţ. Patru bărbaţi, reţinuţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au reținut pentru 24 de ore patru persoane cu vârste cuprinse între 25 și 42 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

 

foto cu caracter ilustrativ

 

La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din Tîrgu-Neamț a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

 

Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii sosți la fața locului, stabilindu-se faptul că pe fondul unui conflict, trei bărbați de 25, 36, respectiv 42 de ani, toți din Vânători-Neamț și un altul de 42 de ani, din Războieni, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În urma probării activității infracționale, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

 

Sâmbătă, 8 iunie, cei patru au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Sursa: IPJ Neamţ

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here