Lucrări de asfaltare în derulare pe drumul judeţean DJ 155C, către Mănăstirea Neamţ

Vineri, 24 mai 2019, lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 155 C, care asigură accesul către Mănăstirea Neamț au fost atent supravegheate de către Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean  (CJ) Neamţ.

 

Sursa foto: Facebook

 

,,Astăzi am verificat cum se derulează lucrarea de asfaltare a drumului județean DJ 155 C, care asigură accesul către Mănăstirea Neamț. Este o lucrare de întreținere; se toarnă covor asfaltic pe o lungime de 4 kilometri. Proiectul face parte din programul de reabilitare a accesului către toate așezămintele monahale din județ și voi urmări personal ca acest lucru să se realizeze în cel mai scurt timp posibil.

 

Sursa foto: Facebook Ionel Arsene, preşedintele CJN

 

Anul trecut s-a pus la punct accesul către Mănăstirea Sihăstria, unde s-a turnat covor asfaltic pe o lungime de 7,5 kilometri.  În paralel cu lucrarea de la Mănăstirea Neamț și din multe alte locuri din județ, astăzi se toarnă covor asfaltic și pe drumul județean DJ 207B, care leagă comunele Săbăoani și Cordun. Ca urmare a implementării unui proiect european, un segment de drum, lung de 1,6 kilometri, rămăsese nemodernizat pentru că nu s-a putut interveni la momentul executării lucrării inițiale. Am promis că în timpul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean se vor asfalta 90% dintre drumurile din județul Neamț și după cum vedeți mă țin de cuvânt!”, a declarat Ionel Arsene, preşedintele CJN.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here