Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Bătrână de 93 de ani din Neamț abuzată de propriul fiu

Un bătrân de 65 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-ar fi batjocorit propria mamă. El nu şi-a putut duce le îndeplinire întreaga faptă, pentru că la un moment dat, beat fiind, s-a dezechilibrat şi a căzut, pierzându-şi cunoştinţa, timp în care femeia a fugit la o vecină, conform http://observator.tv

O femeie din Roznov a sunat la Poliţie şi a anunţat speriată că mătuşa ei în vârstă de 93 de ani a fost batjocorită chiar de propriul ei fiu.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au descoperit că fiul bătrânei, în vârstă de 65 de ani, s-a dus în vizită la mama sa acasă. Acesta ar fi fost în stare de ebrietate şi ar fi început să o abuzeze pe bătrână, după care i-a cerut să se dezbrace. Acesta şi-ar fi împins mama pe pat, moment în care femeia a ripostat, iar agresorul s-a dezechilibrat şi s-a lovit în cădere, pierzându-şi cunoştinţa.

Femeia a fugit apoi din casă, cerând ajutor. Bărbatul a fost reţinut ulterior pentru tentativă de viol.

 

Judecătoria Piatra Neamţ a admis propunerea de arestare.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul B. Ioan. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol, pentru o perioadă de 30 zile”, se arată în minuta instanţei.”

Fiul femeii a contestat decizia.

 

Sursa: http://observator.tv

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here