Campania nională privind implementarea în sistemul de învăţământ a proiectulu„Valenţe culturale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”
În luna aprilie, s-au finalizat acțiunile din cadrul Campaniei naționale „Valenţele culturale ale securităţii şi sănătăţii în muncă” pentru formarea unei culturi de prevenire în  rândul  tinerilor din licee şi şcoli profesionale” care s-au desfășurat în 2 etape: perioada februarie –iunie anul 2018, respectiv octombrie 2018 – aprilie 2019 .

Obiectivele urmărite au fost:

educarea tinerei generaţii încă de pe băncile şcolii cu privire la importanţa unui mediu de muncă sănătos şi sigur;
– crearea unei culturi de prevenire a riscurilor profesionale în vederea intrării pe piaţa muncii.
Grupul ţintă a fost format din elevii de liceu, şi cadrele didactice de la: Colegiul Tehnologic “Spiru Haret” Piatra Neamț, Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, Liceul de Arte “Victor Brauner” Piatra Neamț, Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamț, Colegiul Național “Gheorghe Asachi” Piatra Neamț   si Liceul Teologic Ortodox “SF. ÎMPĂRAȚI CONSTANTIN ȘI ELENA” .
În cadrul proiectului au fost selectați 15 cadre didactice si 32 elevi participanți, din clasele
a X-a si a XI-a.
În data de 10.04.2019, la Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamt, s-a desfăşurat etapa județeană a concursului „ Ştiu şi aplic! SECURITATEA SI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BANCILE COLII!”, în cadrul proiectului „Valențe culturale ale securității și sănătății în muncă”.
În data de 19 aprilie 2019, la sediul inspectoratului, au fost premiați câ tigătorii concursului„  Știu și aplic – SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BANCILE COLII”.
Câștigatorii concursului judeţean vor participa, în perioada 17.05.-19.05.2019, la concursul naţional care se va desfăşura la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” laşi.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here