Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Muzică, nu zgomot! Prima seară a festivalului ,,B Zone Folk” a fost de nota 10

Este mare sărbătoare la Târgu Neamț. Străjeri, domnițe, artiști de renume, tinere talente, toți și-au dat întâlnire la cel mai mare festival internațional de muzică folk a timpului. Joi, 2 aprilie 2019, a avut loc prima ediție a Festivalului ,,B Zone Folk România”, ediție care s-a desfășurat între zidurile cetății medievale din Moldova (Cetatea Neamț), din timpul lui Petru Mușat. Începând cu ora 19:00, la Cetatea Neamțului a avut loc deschiderea oficială a festivalului, care a reunit artiști de renume ai muzicii folk.

 

 

Cei care au dat start evenimentului au fost Dan Vană, Mircea Vanca, Walter Ghicolescu, Adrian Bezna, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Zota, Cătălin Stepa, Krypton Unplugged, Ocru, Ştefan Denvar Project (Bulgaria) şi Sorin Minghiat.

 

 

În perioada următoare, respectiv, 3-5 mai 2019, între orele 17:00-23:00, activitățile din cadrul festivalului vor continua la Casa Culturii ,,Ion Creangă” din Târgu Neamț și în zona Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului”, pe o scenă special amenajată, unde vor urca să încânte publicul cu muzica folk alți artiști de renume.

 

La Târgu Neamț se desfășoară prima ediție a ,,Festivalului Internațional B Zone Folk România”, ediția 2019, eveniment care are loc cu sprijinul  Primăriei orașului Târgu Neamț și cu Consiliului Județean Neamț.

 

Programul festivalului este unul variat și conține diverse activități culturale, de la concursuri cu tinere talente, lansări de carte, până la  ateliere și întâlniri.

 

Programul detaliat al festivalului poate fi consultat aici.

 

Elena-Manuela Ursache

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here