Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Tichete sociale în valoare de 70 de lei pentru romașcani

Potrivit Primăriei municipiului Roman,  s-a încheiat etapa de primire a dosarelor pentru prima tranșă din programul de acordare de tichete sociale, în total fiind înscrisi 2.330 de romașcani. Tichetele sociale se vor putea ridica de la Direcția de Asistență Socială, în perioada 17.04.2019 – 25.04.2019.

Tichetele din a doua tranșă se vor acorda în preajma sărbătorii Crăciunului.

 

Dosarele se vor depune în perioada 4 noiembrie – 22 noiembrie 2019, acestea urmând să se acorde în perioada 2 – 20 decembrie 2019 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, din strada Alexandru cel Bun nr. 3.

,,Tichetele sociale se pot ridica în termen de 30 de zile calendaristice de la data distribuirii acestora. Distribuirea tichetelor sociale este un sprijin material constând în acordarea, de 2 ori pe an, de tichete sociale în valoare de 70 de lei, în vederea achiziţionării de alimente de bază şi medicamente. Reamintim faptul că beneficiază de tichete sociale orice familie în care cel puţin un membru este pensionar sau persoană cu handicap, persoanele singure pensionare, persoanele singure încadrate în grad de handicap, care au domiciliul în municipiul Roman şi realizează venituri nete ce nu depăşesc 1.200 lei/lună/membru de familie”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Roman.

Jurnal de Neamt

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here