Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Cauzele accidentului rutier cu victime încarcerate de la Secuienii Noi

Sâmbătă-noapte, pe DN2, în interiorul localităţii Secuienii Noi a avut loc un accident rutier cu victime încarcerate în care a fost implicat un tir si un autoturism.

FOTO: ISU Neamț

Iată care au fost cauzele:

Sâmbătă, în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Roman au intervenit la un accident soldat cu vătămarea corporală a două persoane, produs la Secuieni.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 43 de ani, din Suceava, a condus o autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe DN 2, cu direcţia de deplasare Roman-Bacău. În interiorul localităţii Secuienii Noi, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 32 de ani, din Iaşi, care circula din sens opus.

Din impact, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului dar şi a unei tinere de 28 de ani, din Iaşi, care îl însoţea pe acesta. Ambele persoane au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here