Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Accident rutier cu victime încarcerate în Secuienii Noi. Mai multe mașini au fost blocate (FOTO)

Un accident rutier soldat cu trei persoane spitalizate s-a petrecut în această noapte pe DN 2, pe raza localității Secuienii Noi, județul Neamț, în care a fost implicat un tir si un autoturism. In urma accidentului au rezultat 2 victime din care 1 încarcerată în autoturism. O victimă a fost descarcerată de echipajele ISU iar cele doua victime au fost preluate de către echipaje SAJ.

FOTO: ISU Neamț

Conform ISU, victima descarcerată prezenta fracturi la membrele inferioare, iar a doua victimă acuza dureri toracice și abdominale.

Accidentul a fost cauzat de coliziunea dintre un autotren de marfă și un autoturism, circulația fiind blocată pe ambele sensuri, timp în care autoritățile au stabilit drept rută ocolitoare DC 90, prin localitatea Trifeşti.  Pentru degajarea carosabilului a fost necesară deplasarea unei macarale de mare tonaj de la Bacău precum și descărcarea autotrenului (acesta transporta role de hârtie), în vederea tractării în afară părții carosabile.

În urma incidentului mai multe mașini printre care și o ambulanță au rămas blocate.

 

,,Mai multe autovehicule printre care și o ambulanță care efectua un transport de pacienți au ramas blocate pe un drum de exploatație. Ambulanța SAJ Iași efectua un transport al unui copil la Techirghiol. Apelul de la ambulanța SAJ Iași a venit la ora 05:45. Traficul pe DN2 era blocat, circulația fiind deviată pe un drum alternativ. Din primele informații se pare că ar fi greșit drumul și au rămas împotmoliți în nămol pe un drum de exploatație agricolă”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pentru deblocarea mașinilor au intervenit utilajele de la primăria Horia (tractoare) fiind degajate un autocamion, două autoturisme și o ambulanță.

 

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here