Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Bărbat reținut de polițiști pentru că nu a respectat ordinul de protecție față de tatăl său

 

Un bărbat din Roznov a fost reținut de polițiști pentru că nu ar fi respectat ordinul de protecție emis de instanță.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov la data de 1 aprilie, au depistat și reținut un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Roznov, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Judecătoria Piatra Neamț a dispus față de acesta, la data de 29 martie a.c., printr-un ordin de protecție, obligaţia ca timp de șase luni să nu se apropie de tatăl său. La data de 30 martie a.c., bărbatul s-a deplasat la domiciliul tatălui, unde a încercat să pătrunda în interior, încălcând astfel măsurile dispuse în ordinul de protecție.

Tatăl său, în vârstă de 62 de ani, a sesizat în acel moment polițiștii care au luat măsuri întocmindu-i persoanei în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamț.

Astăzi, 2 aprilie, acesta urmează să fie prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

IPJ Neamț

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here