Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Floris, tânărul de 16 ani omorât de prorpiul tată, a murit apărându-și bunica

Florin Petrache, în vârstă de 60 de ani, tatăl lui Floris, a declarat în faţa procurorului criminalist că, ieri dimineaţă, 26.03.2019, a mers în casa unde statea soacra și fiui lui, hotărât să-i ceară explicații pentru situația disperată în care ajunsese. Mai concret, toate bunurile pentru care muncise o viață, erau pe numele soției aflată la muncă în Italia.

Florin Petrache şi-a înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit fiul şi soacra

Cele două victime au fost înjunghiate cu mai multe lovituri de cuțit de către agresor. Surse apropiate anchetei au precizat că pe trupul copilului se vedeau 6-7 lovituri de cuțit, precizează observator.ro

Bărbatul ajunsese în culmea disperării după ce soția sa intentase divort, realizând astfel că nimic din munca sa de până atunci, nu-i aparținea din punct de vedere juridic.

Acesta ridicase o casă pe un teren al soacrei. Pentru ca avizele să nu dureze mult timp, casa a fost trecută pe numele femeii. După ce fosta soție a intentat divorțul, mama acesteia în vîrstă de 68 de ani, i-a cerut bărbatului să plece din acea locuință, accepând totuși, cu greu, să rămână într-o cameră.

Gândul că ar putea ajunge în stradă la cei 60 de ani, din cauza situației, l-a făcut să-și piardă mințile și să recurgă la asemenea gest. Și-a omorât fiul și soacra cu sânge rece cu mai multe lovituri de cuțit.

Agresorul a fost predat poliției, fiind în aceste momente reținut.

 

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here