Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

A început curățenia de primăvară în Piatra-Neamț. Dragoș Chitic a efectuat astăzi o vizită pentru a verifica stadiul lucrărilor

 

Pentru că ușor, ușor, se încălzește vremea, în Piatra-Neamț s-au intensificat și lucrările de edilitare, fiind implicate toate societățile municipale specializate.

În cursul zilei de astăzi, miercuri 27 martie, primarul Dragoș Chitic a efectuat o deplasare în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Publiserv SA realizează reparații punctuale ale străzilor prin plombări, reparații capitale prin frezarea stratului de asfalt uzat și turnarea unui nou covor asfaltic, reparații ale aleilor pietonale și ale mobilierului stradal și refacerea marcajelor rutiere.

Societatea Urban finalizează toaletările de arbori și îndepărtarea vegetației uscate și începe amenajările peisagistice de primavară.

Salubritas intervine mecanizat și manual pentru curățarea străzilor folosind inclusiv persoanele beneficiare de ajutor social. 

 „Prin deplasările periodice pe teren, prin discuțiile cu pietrenii, reușesc să cunosc mai bine aspectele pentru care trebuie intervenit în oraș, străduindu-mă să cresc operativitatea intervențiilor și eficiența lucrărilor pe care le realizăm. Vă mulțumesc pentru buna colaborare de până acum și vă invit în continuare să fim parteneri prin transmiterea oricărui aspect edilitar care considerați că trebuie rezolvat, folosind Telefonul cetateanului – 0233 210872, sau e-mailul infopn@primariapn.ro,, a declarat primarul Dragoș Chitic

 

 

 

Municipiul Piatra-Neamț

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here