Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Bătrână în vârstă de 81 de ani, lovită cu bestialitate de către fiul violent

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au identificat și reținut la data de 13 martie a.c., un bărbat, de 53 de ani, din Tupilați, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Bătrână în vârstă lovită de fiul violent

La data de 12 marie, bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri și-ar fi lovit mama, o femeie de 81 de ani, din Tupilați, fapt pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună și să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de aceasta.

Ieri, 13 martie, acesta ar fi încălcat obligațiile dispuse, fiind condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma audierilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamț.

Astăzi, 14.03.2019, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here