Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Femeie bătută cu pumnii și picioarele de soțul alcoolic

Numărul femeilor care ajung victime în fața soților alcoolici este, din păcate, în creștere.

Tot mai multe femei doborâte atât fizic cât și psihic de bătăile pe care le primesc de la soți sau parteneri de viață, ajung să-și strige în public durerea. De cele mai pute ori, aceste agresiuni fizice au loc în văzul copiilor care rămân cu traume pe tot parcursul vieții.

Care este limita suferinței unei femei abuzate?

Din păcate, femeile din România refuză să ceară ajutor poliției. Acestea sunt amenințate și sechestrate de către parteneri. În foarte multe dintre cazuri scăparea lor vine din partea copiilor, care anunță organele competente că sunt în pericol.

Județul Neamț, pare să nu fie lipsit de astfel de cazuri:

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați la data de 13 februarie, de un minor în vârstă de 16 ani, din Zănești, cu privire la faptul că mama sa a fost victima unei agresiuni fizice.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 13.02.2019, în jurul orelor 19.00, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri survenite, un bărbat de 36 de ani, din Zănești ar fi lovit-o pe soția sa, cu pumnii și picioarele în zona feței. Victima, o femeie de 32 de ani, a suferit leziuni ce au necesitat transportarea la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadru I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Salvarea din mâinile agresorului, începe cu un simplu apel către 112.

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here