Incendiu hala industrială, din Alexandru cel Bun

Pompierii nemțeni intervin chiar în acest moment (1.02.2019 pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în hala industrială, în comuna Alexandru Cel Bun, sat Viișoara.

,,Incendiu hala industrială în comuna. Alexandru cel Bun, sat Viișoara. S-au deplasat la fata locului 5 echipaje de pompieri cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.” a declarat Purtatorul de Cuvânt al ISU Neamț

 

ACTUALIZARE:

În această dimineață, la ora 08:14, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la un atelier productie peleți în comuna Alexandru cel Bun, sat Viișoara. La locul evenimentului s-au deplasat cinci echipaje de pompieri militari cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor, fiind sprijiniți și de voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Alexandru cel Bun.
Incendiul a fost localizat imediat, iar pagubele au fost limitate la aproximativ 50 de metri pătrați de acoperiș realizat din astereală de lemn și învelitoare din plăci OSB și carton bituminat, care a ars.
Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost “jar sau scântei de la instalația de ventilare realizată necorespunzător”. A declarat Purtatorul de Cuvânt al ISU Neamț.

Jurnal de Neamț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here